strumica denes logo

МАРТИНИ ПОЛИКЛИНИКА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 24, 2024

Автор:

Датум:

јуни 24, 2024

Мартини Поликлиника вработува ХИГИЕНИЧАРКА во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 296 515