МАКЕДОНСКИОТ АЈНШТАЈН, МАКЕДОН ОСВОИ УШТЕ ЕДЕН ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА!

јули 2, 2023

Чудото од дете, Македон, освои уште еден златен медал на натпреварот по математика „Кенгур“ кој оваа година се одржа на машинскиот факултет во Скопје.

Честитки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ