strumica denes logo

КОСТАДИНОВА ЈЕЛЕНА – ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ СТРУМИЧАНКИ НАПОЛНИ 100 ГОДИНИ!

Автор:

Датум:

март 22, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 22, 2021

Категории:

Струмица

Една од најстарите струмичанки Костадинова Јелена неодамна наполни 100 години. Костадинова е родена во 1921 година во Раборци, живеела во Три Води, а во моментот се наоѓа во Струмица. Нејзиното семејство за Струмица Денес велат дека баба Јелена и за време на пандемијата се држи одлично и дури била подготвена за интервју, но тоа го одложивме за понатаму, веднаш штом се подобри ситуацијата во светот со корона вирусот. Здрава и жива да сте уште многу години!