Костадинов: Ќе излезам во пресрет на сите, доколку имате предизвикано поголема штета од невремето, контактирајте ме!

мај 29, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Доколку кај било кој жител на Струмица има предизвикано поголема штета од невремето контактирајте ме мене или било која од општинските служби. Како човек ќе излезам во пресрет на сите, струмичани никогаш не се оставаат на цедило едни со други!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: