КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: Гоце Делчев е Македонија!

февруари 3, 2023

Костадин Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Гоце е Македонија!

Со одбележувањето на неговото раѓање, го почитуваме и негуваме споменот кон гордоста на сите генерации Македонци, Гоце Делчев. 🇲🇰

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ВИДЕО: https://www.facebook.com/kostadinkostadinov4/videos/889084179001147

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: