КОСТА КОСТАДИНОВ: Улица по улица, си ја разубавуваме Струмица – Денеска се асфалтираше улицата „Тодор Циповски Мерџан“

ноември 9, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Улица по улица, си ја разубавуваме Струмица.

🏗По новиот асфалтен слој на улиците „Ценка Павлова“, „Киро Абрашев“, „Браќа Минкови“ и „Сава Ковачевиќ“, денеска, се асфалтира на улицата „Тодор Циповски Мерџан“.

Бев изворно да видам како се одвиваат работите, затоа што е многу важно, не само да се асфалтира, туку и квалитетно да се асфалтира. На Струмица и доликува само квалитет, во секоја област и на секое место.

Од срце за Струмица.❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: