КОНЕЧНО ЗАПОЧНАА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ЕДНОКУЌЕВО-БОСИЛОВО!

мај 26, 2023

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Патниот правец Еднокуќево – Босилово започнаа градежните активности.

Оваа беше еден од првоветените проекти чија што реализација ја закаснивме, но важно се реализира. Напорно работиме на реализација и на останатите проекти ветени за Еднокуќево.

Оваа е 10 активно градилиште во општина Босилово во моментот. Продолжуваме и во другите населени места.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: