strumica denes logo

КОМУНАЛЕЦ-СТРУМИЦА ИЗВЕСТУВА ДЕКА СЕ ПОЈАВИ НОВ ДЕФЕКТ КОЈ СЕ САНИРА ВО МОМЕНТОТ И НЕ СЕ ВО МОЖНОСТ ДА КАЖАТ КОГА ДОБРЕЈЦИ, ПРОСЕНИКОВО И ИНДУСТРИСКА ЗОНА СЕВЕР ЌЕ ДОБИЈАТ ВОДА!

Автор:

Датум:

ноември 10, 2023

Автор:

Датум:

ноември 10, 2023

КОМУНАЛЕЦ-СТРУМИЦА:

Известуваме дека по санирањето на дефектот поради неговата сложеност, на истата линија се појави нов дефект кој се санира во моментот, така што не сме во можност да кажеме кога жителите на Добрејци, Просениково како и Индустриска Зона Север ќе добијат вода.