„КОМУНАЛЕЦ“ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ: ОКОЛУ 17:00 ЧАСОТ ВИСОКИТЕ ДЕЛОВИ ОД ГРАДОТ И ДЕЛ ОД НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ВОДА!

јули 25, 2022

Поради зголемувањето на потрошувачката на вода околу 17 часот се очекува високите делови од градот како и дел од населените места да останат без вода. Ова се прави за стабилизирање на системот и избегнување на подолги рестрикции. Апелираме за штедење на вода и користење само за потребите на домаќинствата со цел за поскора стабилизација на водоснабдителниот систем.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: