Home

Perdormire
Струмица

ЈАВЕН ПОВИК ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Home

Јавен повик за граѓански организации за поднесување предлог проекти во рамки на регионалната програма за локална демократија во западен балкан (ReLOaD)
undp logoeu logoРегионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD) е финансирана од Европската унија и ја спроведува Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во шест земји/територии од Западен Балкан. Проектот ќе трае до јануари 2020 година и ќе има за цел јакнење на партиципативната демократија и процесите за интеграција на земјте од Западен Балкан во Европската Унија преку јакнење на граѓанското општество за негово активно учество во процесот на денесување одлуки.
Целосниот текст од објавата и останатата документација може да ги симнете од линкот во продолжение:

http://strumica.gov.mk/…/34…/2010-09-02-08-37-56/4463-reload