ИЗВЕСТУВАЊЕ: ВО ПРЕСРЕТ НА БОЖИЌ, САБОТА ОСТАНУВА РАБОТЕН ДЕН ЗА ГРАДСКИТЕ ПАЗАРИ И „ГЛОБАЛ“ – ВО НЕДЕЛА И ПОНЕДЕЛНИК ИСТИТЕ ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ!

јануари 4, 2024

Се известуваат сите граѓани дека во пресрет на празникот Божиќ, Сабота останува работен ден за градските пазари и Трговски центар Глобал Во Недела и Понеделник истите ќе бидат затворени. Во Понеделник останува да работи само Пазарот на големо – Кванташки Пазар. Воедно уште еднаш на сите им посакуваме спокојни и благодетни Божиќни празници и успешна Нова 2024 година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: