strumica denes logo

ИТНО СЕ ВРАБОТУВА ТАПАЦЕР И КОВАЧ ВО СТРУМИЦА, СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК: ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ НА „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ 077 749 905!

Автор:

Датум:

август 28, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 28, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ итно вработуваат КОВАЧ и ТАПАЦЕР. Се работи од понеделник до петок! Сите заинтересирани за подетали информации да се јават на 077 749 905.