strumica denes logo

ХУМАНОСТА ПРЕД СЕ’: „ ЗЗ ВЕЃЕ ФРЕШ“ ОД КУКЛИШ ДОНИРАА 15 ГРБНИ ПУМПИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ТРОТОАРИ, ЗАТВОРЕНИ И СИТЕ ОТВОРЕНИ ПРОСТОРИИ!

Автор:

Датум:

март 28, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 28, 2020

Категории:

Струмица

Хуманоста пред се! Во овие тешки момемти ЗЗ Веѓе Фреш Куклиш донира 15 грбни пумпи за дезинфекција на тротоари, затворени и сите отворени простории. Грбните пумпи се донирани во локалната самоуправа на Струмица. Време е да се сетиме дека човечноста треба да го победи ова зло кое не зафати.

ЗЗ Веѓе Фреш им препорачува на сите грагани да се заштитуваат со маски, ракавици и дезинфициенси. Седете дома заштитете се себе и сите околу вас.