ХУМАН ЧЕЛЕНЏ НА ИНСТАГРАМ: НЕМА КОЈ НЕ ДОНИРАШЕ ЗА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ТОМЕ ЈАНЕВ!

март 25, 2020

Младите струмичани со нов челенџ на инстаграм, овојпат од хуманитарен карактер. Една личност номинира 5 или повеќе други личности кои мора да донираат за нашиот Томе Јанев, а истите кои се номинирани доколку го прифатат предизвикот, номинираат други и на тој начин челенџот се шири на социјалните мрежи и успева во својата намера, а таа е да се обезбедат доволно средства за лекување за втората етапа во Русија за нашиот струмичанец. Доколку сакате да донирате и вие, тоа може да го сторите на следните телефонски броеви:

A1:143462
TELEKOM:143136

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: