ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ СО ФЕЈСБУК ОБЈАВА: СТРУМИЦА ЌЕ ЈА ОЗНАЧИ ГОЛЕМАТА ПОБЕДА И ПРОМЕНИТЕ КОИ ДОАЃААТ!

ноември 17, 2023

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Денот во Струмица го завршувам со младите, со оние кои значат сила и енергија.

Струмица ќе ја означи големата победа и промените кои доаѓаат.

Благодарам за одличниот прием.

Важно е победата да биде голема, само така силата на промените ќе биде видлива.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: