ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ПО ПОСЕТАТА ВО СТРУМИЦА: Струмица е на нозе и бара промени и нова иднина!

октомври 7, 2022

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Вечерва на состанок во претесната сала на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. Струмица е на нозе и бара промени и нова иднина. Разговаравме за нашите црвени линии, идентитетот, нашата заедничка борба за подобар живот.

Сите заедно од сите комитети, од сите градови и места да и порачаме на ова власт: Доста е! Време е за големи чекори напред!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: