ХРАБРИОТ СТРУМИЧАНЕЦ НАЦЕ МИТЕВ: Германците го забранија знамето со сонцето од Кутлеш, но немаше толку обезбедување колку што ние имавме знамиња!

јануари 15, 2024

Фејсбук статус на Наце Митев:

Знамето со 16те краци беше забрането на натпреварот и обезбедувањето ги одзимаше на влезот.

Но немате толку обезбедување колку што имаме ние знамиња.

Затоа следниот натпревар ќе има уште повеќе знамиња во сала.

„Проклети да се предавниците”.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: