strumica denes logo

ХАОС ВО ЦЕЛ СВЕТ: ПАДНАА ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ!

Автор:

Датум:

март 5, 2024

Автор:

Датум:

март 5, 2024

Многу корисници во Македонија се одјавени од нивните сметки преку Facebook и не можат повторно да се логираат.

Околу 16:20 часот згаснаа социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

Корисниците на Инстаграм може да се отворат, но фунцкиите не работат.

Facebook Messenger исто така не работи за многу корисници.

Се чини дека проблемот со Фејсбук и Инстаграм е глобален.

Корисниците пријавуваат проблеми на страницата Downdetector.