ГУВОРИ СТРУМИЧКИ: Погодејте шо значат тии пет струмички зборове?

октомври 4, 2018

Пет струмички зборови кои ќе ве натераат да размислите што всушност означуваат. Погодете и објаснете го секој поединечно веднаш во коментар под објавата:

ЏИЏАНКИ

МУТЛ’К

Џ’РЏ’НАЦИ

ТУТУРДИСУВЕ

К’СК’НЏИИ

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ