„ГРОСИСТ“ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА ВО ДИСКОНТНИОТ ЦЕНТАР – УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

септември 27, 2021

„ГРОСИСТ ДОО“ вработува продавачка во својот дисконтен центар во Индустриската зона – Василево. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следните телефонски броеви: 070 214 051 и 070 214 751 или пак да го испратат своето CV на info@grosist.com.mk.

Платата и условите се одлични.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: