Голема презентација на LOVOL трактори и друга приклучна механизација во петок и сабота во NAJK PROM -ДАБИЛЕ!

ноември 28, 2018

Почитувани клиенти,

Чест и задоволство ни е да ве поканиме на првата презентација и демонстрација на LOVOL трактори , за кои НАЈК ПРОМ на почетокот на 2018 година стана генерален застапник за Македонија.
Големата презентација ке се одржи во Петок и Сабота на 30.11.2018 и 01.12.2018 на нашиот агроплац НАЈК ПРОМ во с.Дабиље.

Меѓу другото ке бидат презентирани и познатите светски брендови AGROKUN и OKAY за кои НАЈК ПРОМ исто така е генерален застапник за Македонија, по таа цел ке има промотивни неповторливи цени и големи попусти од 10% до 30% кои ке важат само за деновите на презентацијата.Повелете ве очекуваме на презентација и демонстрација на трактори и приклучна механизација, и секако на заедничко дружење со вкусна скара и пијалок.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: