strumica denes logo

ГОЛЕМ ПАНАЃУР ВО СТРУМИЦА НА КВАНТАШКИ ПАЗАР НА 29, 30, 31 ДЕКЕМВРИ – ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ’ ШТО ЌЕ ИМА!

Автор:

Датум:

декември 20, 2023

Автор:

Датум:

декември 20, 2023

Голем панаѓур во Струмица на Кванташки пазар на 29, 30, 31 декември.

– ПРИБОР ЗА ДОМАЌИНСТВО
– ДОЛНА ОБЛЕКА
– ПАТИКИ
– ПИЖАМИ
– ТАШНИ
– ЗАВЕСИ
– ФАРМЕРКИ
– КОЗМЕТИКА
– ТРЕНЕРКИ
– ЧЕВЛИ
– ИГРАЧКИ
– АЛАТИ ЗА КОЛИ
– АВТО ДЕЛОВИ
– АВТО ГУМИ

СЕ’ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ!

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 076 280 712 И 075 626 597