strumica denes logo

ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЈА „ИСОЛЕ“ ГО ЗГОЛЕМУВА СВОЈОТ ТИМ ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВААТ МОНТАЖЕРИ!

Автор:

Датум:

март 9, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 9, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– МОНТАЖЕРИ

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први. Кандидатите треба да имаат минимум средно завршено образование!

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.