ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА!

ноември 9, 2021

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работник на следната позиција:

– АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА СО ПОЗНАВАЊЕ ВО ДЕЛОТ СО СМЕТКОВОДСТВОТО И ТЕХНИЧКО РАЗБИРАЊЕ

Заинтересираните лица може да го контактираат следниот телефонски број  074 227 229 или да испратат CV на мејлот info@i-sole.de.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ