Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ТАЖНИ И ПРАЗНИ ЅВЕЗДЕНИТЕ СТРУМИЧКИ УЛИЦИ БЕЗ СВОИТЕ СТРУМИЧАНИ!

Home

Ѕвездените струмички улици тажни и празни за време на полицискиот час.

Глетка која не и доликува на Струмица, но и глетка која ќе не спаси од ова зло.

Седете дома и чувајте се!

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од Столе Ангелов: