Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) САЛОНОТ ЗА МЕБЕЛ „АГОЛ-ТИ“ ЗА ЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОБИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ВО РЕГИОНОТ, НЕОДАМНА НАЈАВИЈА МНОГУ НОВОСТИ СО ВИСОКИОТ ПРЕПОЗНАТЛИВ КВАЛИТЕТ!

Home

Пред точно една година го најавивме нивното отворање! Денеска салонот за мебел „АГОЛ-ТИ“ е еден од најдобрите во овој регион и препознатлив по високиот квалитет, одличната услуга и цените кои се пристапни за секого! Во салонот на „АГОЛ-ТИ“ може да најдете се’ по ваш вкус: гарнитури за надвор, трпезариски, кујнски маси и столови, комоди, гарнитури, троседи, двоседи, детски соби, спални и се’ она што ви е потребно за вашиот дом да изгледа модерно, но истовремено да биде квалитетно и удобно.

Нивната локација веќе добро ни е позната. Тие се наоаѓаат во Индустриската зона Василево.

Телефон за контакт: 072 691 771 и 070 556 113

Фејсбук страница (КЛИКНИ ОВДЕ)