Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПИЛАНА „СИЦИЛИЈА“ – КОМПАНИЈА СО ВИСОК КВАЛИТЕТ НА НАЈРАЗНОВИДЕН ДРВЕН МАТЕРИЈАЛ И ИЗРАБОТКА НА ПАРКЕТ!

Home

„СИЦИЛИЈА“ е името на компанијата која располага со висок квалитетен и најразновиден дрвен материјал и важат за едни од најдобрите во Македонија. „СИЦИЛИЈА“ се наоѓа во Борисово под планината Беласица. Нивните први почетоци се во 1996 година кога најпрвин започнуваат само со бичење на дрво кои после обработката се сведуваат на материјал како талпи, даски, греди и слично.

Во 2004 година започнуваат со изработка и на паркет од најразновидно дрво и димензии. „СИЦИЛИЈА“ главно е ориентирана со увоз и извоз, а шумите се набавуваат од нашите планини а дел се увезува. „СИЦИЛИЈА“ располага со посебни простории, односно со парилница и сушара. Добра вест е дека тие неодамна започнаа и со продажба на масивни плотни за маси!

Гласот за нивниот квалитет и те како надалеку се слуша, тоа е поттик да ги посетите и да се уверите во квалитетот на паркетот кој ќе го краси вашиот дом!

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 070 467 872 и 070 541 716
ФЕЈСБУК: https://www.facebook.com/pilanasicilija
ИНСТАГРАМ: pilana_sicilija