Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „HOUSE ART“, БЕЛЕЊЕ, ИЗРАБОТКА НА АБРИБ, ГИПС КАРТОН, ИЗОЛАЦИЈА, СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ, ОПШИВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ И СЕ’ ОСТАНАТО ЗА ВАШИОТ ДОМ ДА ИЗГЛЕДА СОВРШЕНО!

Home

„HOUSE ART“ е името на новата струмичка компанија која ќе се погрижи за вашиот дом да изгледа совршено и безбедно. „HOUSE ART“ ги врши следниве услуги:

– БЕЛЕЊЕ

– ИЗРАБОТКА НА АБРИБ

– ГИПС КАРТОН

– ПРЕГРАДНИ ЅИДОВИ

– ИЗОЛАЦИЈА

– СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ

– ОПШИВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

– ГЛЕТ И СЛ.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН НА „HOUSE ART“ : 072692032

ФЕЈСБУК ЛИНК: кликни ОВДЕ