strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО ГРАДОТ: СТРУМИЦА ДОБИ ИРСКИ ПАБ, УНИКАТНО ДОЖИВУВАЊЕ СО ЛЕДЕНО ПИВО, ЖИВА МУЗИКА,ОДЛИЧНА ХРАНА И ОПУШТЕНА АТМОСФЕРА ВО ГУЛИВЕР!

Автор:

Датум:

септември 1, 2019

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 1, 2019

Категории:

Реклама, Струмица

Деновиве Струмица се збогати со нов локал каде може да уживате во квалитетна храна за одлични цени, рок музика, свежо пиво и други пијалоци. Irish Pub Gulliver* е првенче на ентузијазмот на Филип Димитровски и желбата да го разбие кафанскиот живот со сосема различен амбиент и концепт. Веќе во првите денови се покажа дека идејата е полн погодок!

Guinness, Corona или сепак Скопско? – Љубезниот персонал ќе ве пречека на ул.24 Октомври бр.48 вторник-недела од 09-01h!
Резервации на телефон: 077/973-736

*https://www.facebook.com/irishpubgulliver/

Фото: Столе Ангелов