strumica denes logo

(Фотогалерија) НАОЧАРИ+ГРАТИС СТАКЛА: Побрзајте, голем сезонски попуст во ОПТИКА ЛМ-Струмица!

Автор:

Датум:

октомври 22, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 22, 2018

Категории:

Струмица

 

ГОЛЕМ СЕЗОНСКИ ПОПУСТИ ВО ОПТИКА ЛМ-СТРУМИЦА. НАОЧАРИ+ГРАТИС СТАКЛА.

ПОБРЗАЈТЕ!!!

ГОЛЕМ СЕЗОНСКИ ПОПУСТ НАОЧАРИТЕ ОД БРЕНДОТ LACOSTE, DIESEL, KWIAT, POLAROID, JOOP И УШТЕ НА НЕКОЛКУ ОДРЕДЕНИ БРЕНДОВИ. КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ. ОПТИКА ЛМ СЕКОГАШ МИСЛИ НА ВАС!