Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НАЈКВАЛИТЕТНИОТ ТЕКСТИЛ ВО СТРУМИЦА СЕ НАОЃА ВО „НАГОР-КОМЕРЦ“ НА БУЛЕВАРОТ „МАРШАЛ ТИТО“

Кога зборуваме за квалитетен текстил, тогаш сигурно помислуваме на „НАГОР-КОМЕРЦ“.

Нивниот салон се наоѓа на Булевар „Маршал Тито“ во Струмица или поточно веднаш до продавницата за апетисани.

Текстилот претежно е од турско и македонско производство, а тие располагаат со следниве производи:

– ПИЖАМИ МАШКИ И ЖЕНСКИ

-ПОСТЕЛНИНИ

-ЌЕБИЊА

-ПРЕКРИВАЧИ

-ДОЛЕН ВЕП

-ПЕШКИРИ

-ЈОРГАНИ

– ЧАРШАВИ ЗА СПИЕЊЕ И УКРАСНИ ЧАРШАВИ ЗА МАСА

Повелете, посетете ги и уверете се во нивниот квалитет!

Сите производи може да ги погледнете со кликнување ОВДЕ.