(ФОТОГАЛЕРИЈА) КВАЛИТЕТ, ПРОФЕСИОНАЛНОСТ И ОДЛИЧНА УСЛУГА – САЛОН ЗА ЗАВЕСИ „ЕЛИЗАБЕТ“ СО ГОЛЕМ ИЗБОР НА ЗАВЕСИ, ДРАПЕРИ, ПОСТЕЛНИНИ И ПРЕКРИВАЧИ!

август 6, 2020

Салонот за завеси „Елизабет“ ви нуди најголем избор на завеси,драпери,постелнини, прекривачи готови или по порачка. „Елизабет“ ви нуди бесплатна монтажа на корнизи,монтажа на роло и забра завеси,вариолајт и венецијанки,земање мерка на лице место,професионална изработка по претходно посетени семинари, како и стручни совети за опремување на домот.

Пошироката понуда на „Елизабет“ опфаќа и фротирки,крпи,бањарки,пижами,вуница,конци, копчиња како и други производи за разубавување на вашиот дом.

Салонот за завеси „Елизабет“ се наоѓа во градскиот трговски центар Глобал во Струмица,веднаш до главниот влез.

Телефон:034/320-434 и 070-310-934.

Понудата на Елизабет завеси проверете ја на ФБ страницата facebook.com/elizabetzavesi

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: