strumica denes logo

(ФОТО) ОСМИОТ МОТО СОБИР ВО ЧЕСТ НА ДЕЈАН СУЗУКИ ОДБЕЛЕЖАН УПАТУВАЈЌИ ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА СО ДАУНОВ СИНДРОМ!

Автор:

Датум:

декември 3, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 3, 2018

Категории:

Струмица

Осмиот мото собир во чест на Деан Сузуки, момчето кое пред осум години го загуби својот живот-одбележан на еден убав начин упатуваќи поддршка на Децата со Даунов Синдрим.Организаторката Диана Сузуки која воедно е сестра на Деан, упати голема благодарност до Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски, до Градоначалникот на општина Василево Марјан Јанев, до Началникот на СВР-СТРУМИЦА Танчо Пројковски, Мега Принт, Custom Choppers Mcc Струмица, Tzar tower riders Струмица, Мото клуб Штип и други кои наскоро ќе бидат најавени со изненадување. Организаторката упати голема благодарност и до портал Струмица Денес.