Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: МЛАДАТА СТРУМИЧАНКА ТИНА ГОГОВА ГО ОТВОРИ СВОЕТО МАСЕРСКО СТУДИО „ХАВАНА“ ВЕДНАШ ДО ФАКУЛТЕТОТ НА „ФОН“

Home

Младата и успешна струмичанка Тина Гогова го отвори своето масерско студио „Хавана“ кое се наоѓа на улицата „Елка Јанкова“ бр.47 или поточно веднаш до „ФОН“ факултетот.  Тина за Струмица Денес вели дека масажата не е луксуз, туку потреба на секое човечко тело и истото заслужува да биде убаво негувано. Масерското студио „ХАВАНА“ ги нуди следниве типови на масажи:

-ПАРЦИЈАЛНА МЕДИЦИНСКА МАСАЖА

-МЕДИЦИНСКА ВАКУМ МАСАЖА

-РЕФЛЕКСО МАСАЖА НА СТАПАЛА

-ЦЕЛОСНА МЕДИЦИНСКА МАСАЖА

-ХАВАНА ХАНА

-АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЖА

Сите заинтересирани за подетални информации и закажување на термин, може да се јават на следниот телефонски број: 078-549-071