(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЈУЛИЈА ИНТИМА“ ПОВТОРНО НА СТАРАТА ЛОКАЦИЈА ВО „ГЛОБАЛ“ СО КВАЛИТЕТНА ДОЛНА ОБЛЕКА, ПОСТЕЛИНИ, КРПИ, ФРОТИРКИ, БАЊАРКИ, ПИЖАМИ!

мај 7, 2021

Постои нешто на што секогаш треба да обрнете внимание.

Да бидете задоволни со себе и со вашиот дом, ние ви го нудиме асортиманот на нашата „ЈУЛИЈА ИНТИМА“.

Тие одново се на старата локација во ГТЦ „ГЛОБАЛ“ со нов дизајн и ентериер и богат избор на артикли.

Нудат долна облека за целото семејство и за сите возрасти, квалитетни постелнини, крпи, фротирки, бањарки, пижами и многу други артикли.

Повелете, посетете ги и уверете се во нивниот квалитет.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: