(ФОТО) НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА СЕ ИЗДАВА 100 КВАДРАТЕН ПРОСТОР ВЕДНАШ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „ТИВЕРИОПОЛ“

декември 13, 2021

Се издава 100 квадратен простор веднаш наспроти хотел „Тивериопол“ во Струмица. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број 070214571.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: