strumica denes logo

(ФОТО) ЛЕТО БЕЗ ГРАНИЦИ: НАЈДОБРИТЕ КЛАСИЧНИ И СТИЛСКИ НАОЧАРИ ЗА СОНЦЕ „POLAROID“ СЕ ВО ОПТИКА ЛМ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 7, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 7, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Подготвени ли сте за лето без граници❓ 🤔

Минималистички, класични и стилски, #Polaroid очилата за сонце се совршен придружник за вашите летни авантури❗️ 🕶 😎

#OptikaLMPromo #PolaroidEyewear