strumica denes logo

(ФОТО 7) РУБРИКА: „Струмица се макароните од „QUE PASA“

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Седми ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Струмичани велат дека највкусните макарони во градот се токму во „QUE PASA“. Во продолжение погледнете ја фотографијата: