strumica denes logo

(ФОТО 4) РУБРИКА: „Струмица e читањето Струмица Денес“

Автор:

Датум:

април 8, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 8, 2019

Категории:

Струмица

Четврт ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Во продолжение погледнете ја фотографијата!