(ФОТО 15) РУБРИКА: „Струмица е комбинираниот мирис на кафе и овошје во Глобал“

април 20, 2019

Петнаесетти ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица. Во продолжение погледнете ја фотографијата:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ