ЕВЕ КАКВО ВРЕМЕ НЕ ОЧЕКУВА ДЕНЕС!

јануари 12, 2023

Времето во Струмица ќе биде сончево и студено, највисоката температура ќе се искачи до 8 степени а најниската до 0 степени целзиусови.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: