Home

Perdormire
Реклама Струмица

Еуро Скала – Струмица бренд за изнјамување на возила!

Home

Кога изнајмувате возило најпрвин прашајте дали возилото е каско осигурано,дали патниците и возачот се осигурани? Што ќе се случи доколку дојде до незгода, кој ја плаќа штетета???!!!!

Ова се многу важни моменти при изнајмување на возило.
Сите наши возила се Каско осигурани и со платено екстра осигурување на возачот и патниците.

” Еуро Скала”Струмица бренд за изнјамување на возила!
📞078-214-311
📞076-214-311
☎034-609-311

Ви стоиме на располагање 24/7⌚️