ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО НЕА КАЛИКТАТИЈА И НЕА ФЛОТИГА СО СТРУМИЧКАТА ТУРИСТИЧКА КОМПАНИЈА „АСТРАИОН“

јули 26, 2022

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратија и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!
📌 Термин: 31.07.2022 – Недела

➡ Поаѓање во раните утрински часови
Цена: 1000 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ; 076 483 111

или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Маршал Тито бр.28 до парфимерија “Диор”

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: