ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ НА 2 АВГУСТ ВО НЕА КАЛИКРАТИЈА И НЕА ФЛОГИТА СО СТРУМИЧКАТА ТУРИСТИЧКА КОМПАНИЈА „АСТРАИОН“

јули 27, 2022

🌊🌴☀️ Eднодневно капење

⛱️ Неа Каликратија и Неа Флогита
📌 Термин: 02.08.2022 (вторник)

➡ Поаѓање во раните утрински часови
Цена: 1000 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ; 076 483 111
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Маршал Тито бр.28 до парфимерија “Диор”

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ