strumica denes logo

ЕДНОДНЕВЕН ЗАБАВЕН И ЕДУКАТИВЕН КАМП ЗА ДЕЦА ВО СТРУМИЦА НА 25 МАЈ!

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Во Струмица на 25 мај ќе се одржи еднодневен забавен и едукативен камп за деца од 7-11 години. Kампот е дизајниран да ги задржи децата ангажирани и забавувани во текот на целиот ден. Од друштвени игри до спортска олимпијада и откривање на теоријата за 8те интелигенции, дневниот распоред на кампот е преполн со активности кои ќе ги одржат децата активни. А, искусниот тим од професионални едукатори и фасилитатори секогаш е покрај децата за да ги надгледува и да им помага, затоа можете да бидете сигурни дека вашето дете е безбедно и одлично се забавува.

Покрај сета забава и игри, кампот нуди и различни бенефити за децата. Тие ќе имаат можност да стекнат нови пријатели, да научат важни животни вештини како тимска работа и решавање проблеми и да стекнат самодоверба и независност додека истражуваат нови активности и искуства.

Кликнете на следниот линк за повеќе информации и пријавете го вашето дете: https://www.teamsixmk.com/strumica-camp-1