Home

Perdormire
Реклама Струмица

ЏОЛИ МАРКЕТ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА ВО СТРУМИЦА И КЕЛНЕР/КА ВО ПИЦЕРИЈАТА „РАФАЕЛО“ ВО НОВО СЕЛО!

Home

Маркет „Џоли“ вработува продавачка во Струмица и келнер/ка во пицеријата „Рафаело“ во Ново Село. Сите заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски броj: 075/416-088