Home

Perdormire
Реклама Струмица

ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ СО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ – ЧИСТ ВОЗДУХ И ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА!

Home

Домот за стари лица „Отворено срце“ кој се наоѓа на најубавото место во нашиот регион со чист и свеж воздух нуди промотивни цени.

За подетални информации може да ги контактирате следниот телефонските броеви: 077/836-483 и 075/499-188