strumica denes logo

ДОКАЖАНИ ВО СТРУМИЦА И РЕГИОНОТ: СУДСКИ ПРЕВОДИ НА СИТЕ ЈАЗИЦИ – „ПРЕВОДИ МИТРОВ“ СЕ НАОЃА ВЕДНАШ НАСПРОТИ НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК ВО РЕДОТ НА „КАНЕЛА“

Автор:

Датум:

декември 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

декември 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Веднаш наспроти новиот кружен тек во Струмица или поточно во редот на „Канела“, се наоѓа „ПРЕВОДИ МИТРОВ“ кој нуди судски преводи на сите јазици.

– ГЕРМАНСКИ

– АНГЛИСКИ

– СЛОВЕНЕЧКИ

– БУГАРСКИ

– ИТАЛИЈАНСКИ

– ФРАНЦУСКИ

– СИТЕ ДРУГИ ЈАЗИЦИ

– „ПРЕВОДИ МИТРОВ“ исто така врши заверка на документи со АПОСТИЛ печат и заверка кај нотар.

– Посредување за ВИЗА во Швајцарија и Германија.

„ПРЕВОДИ МИТРОВ“ веќе 8 години е во служба на граѓаните, а може да го пронајдете на следниот телефонски број: 077 961 205