ДО 15:00 ЧАСОТ БЕЗ ВОДА ЌЕ ОСТАНЕ УЛИЦАТА „МАРШАЛ ТИТО“ ОД СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „НИКОЛА КАРЕВ“ ДО ЕЛЕНИЦА!

декември 21, 2021

Поради отсранување дефект на водоводна мрежа без вода од 08 до 15 часот ке остане улица Маршал Тито од средното училиште Никола Карев до Еленица. Исто така без вода ќе остане и улица Мирче Ацев од 10 до 12 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: