ДО 13:00 ЧАСОТ БЕЗ ВОДА ЌЕ ОСТАНАТ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ ВО СТРУМИЦА!

декември 13, 2023

КОМУНАЛЕЦ-СТРУМИЦА:

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа без вода од 9 до 13 часот ќе останат улиците Бел Камен, Плачковица, Бетовенова, Славчо Стојменски, Бошко Буха и Братство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: